Concurs: Epurica are nevoie de banner!

D

a, asa e, Epurica are nevoie de un banner si n-are nici cea mai vaga idee (a se citi e o mare putoare) de unde sa inceapa.
Asadar, stiind ca sunt multe fete care se pricep la capitolul asta, m-am gandit sa fac un mic concurs: cel mai frumos banner va castiga 4 farduri la alegere de la The All Natural Face(dintre cele disponibile – sper sa urc cat mai repede si lista actualizata), un primer pentru pleoape normale si un demachiant de ochi bifazic de la Balea de care eu nu ma pot desparti.

Si cateva cerinte: bannerul trebuie sa fie 280×90 pixeli, sa se potriveasca cromatic cu blogul si eventual sa fie haios (dar asta e optional). Rezultatele o sa va rog sa mi le trimiteti pe mail: epurik [at] gmail [dot] com. La final, voi alege 3 bannere care mi-au placut si le voi posta pe blog unde vor putea fi votate de catre cititori si va fi ales cel mai frumos, care va fi si sigla site-ului. Celelalte 2 participante vor primi un premiu de consolare 🙂

Daca mai aveti sugestii cu privire la look-ul blogului, le astept cu placere!

Ps: Concursul dureaza 2 saptamani – pana pe 10 octombrie!

Ps2: Puteti trimite cate bannere vreti, nu exista un numar maxim.

Facebooktwitterredditpinterestmail

9 Comments

 1. Anitta
  Sep 26, 2010

  Foarte dragut concursul:)
  Eu m-am chinuit azi toata ziua ca sa imi fac un banner care sa imi placa cat de cat.:))
  Abia astept sa vad rezultatele!
  Pusi!

 2. anca
  Sep 26, 2010

  Uuu! Ia sa imi incerc si eu norocelul.

 3. Flori
  Sep 27, 2010

  Pana cand dureaza concursul?

 4. Epurica
  Sep 27, 2010

  Flori, merci frumos pentru intrebare 🙂 Acum observ ca am uitat sa trec data limita – 10 octombrie.

 5. pucca
  Sep 27, 2010

  suna foarte misto treaba asta,chiar aveam chef sa editez ceva,dar…mai multe detalii nu dai?cam ce ai vrea sa contina bannerul,un text,o poza anume,ceva?:P. ar fi altceva daca am avea de la ce sa pornim,macar sa fie un termen de comparatie:)

 6. Epurica
  Sep 27, 2010

  Pucca, ideea concursului e tocmai de a incuraja creativitatea fiecareia 🙂 Nu-mi doresc ca bannerele sa fie asemanatoare ci cat mai diferite. Bannerul poate contine text (fie Epurica, fie review-uri si pareri iepuresti), o sigla, o poza, orice 🙂 Singura conditie e sa se potriveasca cromatic cu blogul (preferabil chiar culorile din partea de sus a theme-ului).

 7. Irina
  Sep 27, 2010

  Salut,

  Nu mi-este foarte clar daca vrei un banner sau vrei un logo de fapt.

  Ceea ce ma deruteaza este faptul ca ai zis ca acest banner “va fi si sigla site-ului”.

 8. Epurica
  Sep 27, 2010

  Irina, de fapt, acum realizez diferenta 😀 (deh, ma foarte pricep la chestiilea astea). Practic eu caut un logo, insa din el o sa fac si banner-ul (la fel cum cred ca as putea proceda si invers?). Vreau sa-l pun sus, in locul “Review-uri si pareri iepuresti”.

 9. dracsor
  Sep 30, 2010

  Eu abia astept updatarea catalogului. 😀 abia astept.

Submit a Comment