Castigatoare mostre Vichy!

A

m avut 2 mostre si un full size pentru care am ales sa nu spun culorile pentru a evita ca cineva sa aleaga una dintre culori doar de dragul de a castiga, chiar daca nu i se potriveste culoarea. Asadar, am facut 2 liste: una pentru mostra Aerateint Pure Crema nuanta 35:

* Flori

* Louise20s

* Georgiana

Una pentru mostra Normaderm nuanta 25:

* Ada

* The Pretty Blossoms

* Elena M

Pentru Normadermul full size nu s-a incadrat nimeni, asa ca voi lasa concursul deschis pana Vineri, pe 8. Nuanta este 35, sand. Va rog sa nu va inscrieti daca nu vi se potriveste aceasta culoare. Este aproape nou (a fost incercat o singura data pe mana).

Si acum, castigatoarele mostrelor…*DRUMROLL*:

– Mostra de AERATEINT merge la…Flori 🙂

– Mostra de NORMADERM merge la…Elena M!

Si, bonus, pentru ca am gasit un flyer cu mostre nuanta 35, as vrea sa il ofer Georgianei pentru a putea testa ce nuanta i se potriveste!

Felicitari si astept sa ma contactati pe mail pentru a va trimite premiile.

Ps: ar fi minunat daca ati putea sa-mi trimiteti mail pana miercuri dimineata cel tarziu. Miercuri seara voi face un peeling chimic si voi arata ca un monstrulet 1 saptamana, motiv pentru care nu voi putea ajunge la posta decat undeva in jurul datei de 13.

Facebooktwitterredditpinterestmail

6 Comments

 1. Flori
  Oct 5, 2010

  Multumesc frumooos!!! 😀

 2. louise20s
  Oct 5, 2010

  Felicitari castigatoarelor! 🙂

 3. Georgiana
  Oct 6, 2010

  multumeeeeesc !!:)

 4. Gabriela
  Oct 11, 2010

  Buna Epurica. As vrea eu Normaderm 35 daca mai e disponibil. Eu am folosit un Normaderm nuanta 25, dar era usor albicios pe tenul meu. De asta as vrea sa incerc si 35;)

 5. Elena M.
  Oct 11, 2010

  Uuu, ce ma bucur ca am castigat! 😀

  Scuza-ma, te rog, dar abia acum am vazut postarea, nu am avut acces la internet in ultimele zile. Te mai pot contacta pe mail pentru a-ti furniza datele de contact?

  Multumesc tare mult!

 6. Epurica
  Oct 11, 2010

  Sigur ca da, astept mailul 🙂

Submit a Comment