6 sedinte epilare definitiva cu doar 180 de lei!

Yup, ati citit bine! 6 sedinte de epilare definitiva (axila sau inghinal) cu 180 de lei la Keiko prin intermediul Golden Deals!

Eu pazesc o oferta de genul asta de cand am ratat-o pe cea de la Fun Deal si mi-am dat cu pumnii in cap. Asadar mi-am luat doua vouchere (maximul pe care il poate folosi o persoana) si astept sa expire oferta sa le primesc si sa-mi fac programare 🙂 Voi reveni cu impresii!

Facebooktwitterredditpinterestmail

4 Comments

 1. claudia
  Nov 9, 2010

  Buna, am vazut si eu oferta pe golden deals…tu ai mai cumparat vouchere de la ei? sunt seriosi? imi poti explica si mie metoda de plata , te rog?…am inteles ca poti plati cu orice card visa sau mastercard?

 2. Epurica
  Nov 9, 2010

  Claudia, n-am mai comandat, insa daca erau neseriosi iesea la suprafata pana acum. De platit am platit cu Mastercard. E super simplu: introduci datele cardului si datele pe care ti le cer ei si atat 🙂

 3. claudia
  Nov 9, 2010

  Multumesc , e foarte tentanta oferta , problema e ca eu n-am mai facut pana acum nici o plata online si sunt cam reticenta.
  Mai am putin timp de gandire:) …ms mult oricum 🙂

 4. Andreea
  Nov 29, 2010

  Mi-am luat si eu vouchere la Keiko. Chiar ca super oferta (ma oftic doar ca am luat un singur voucher ca nu mai aveam bani pe card 🙁 )

Submit a Comment