Funny Moments!

JURNALUL EI

Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am crezut ca era suparat ca am intarziat. Nu a zis nimic. Conversatia nu incepea, asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi in liniste. A fost de acord dar era in continuare tacut si absent. L-am intrebat ce nu era in regula. A spus ca e totul ok. L-am intrebat daca era suparat din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine, si sa nu imi fac probleme. In drum spre casa i-am spus ca il iubesc, el doar a zambit si a continuat sa conduca. Nu imi pot explica comportamentul lui. Nu inteleg de ce nu mi-a spus “si eu te iubesc”. Cand am ajuns acasa, am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar fi mai dorit sa aiba nimic de a face cu mine vreodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor. Parea atat de distant si absent. In final m-am hotarat sa merg sa ma culc. Dupa vreo 10 minute a venit si el in pat, si spre surprinderea mea a fost receptiv la mangaierile mele, si am facut dragoste, dar tot am simtit ca era distras si cu gandul in alta parte. Am simtit ca nu mai rezist asa ca m-am hotarat sa il confrunt, dar el adormise deja. Asa ca am inceput sa plang si am plans pana am adormit si eu. Nu stiu ce sa ma fac. Sunt aproape sigura ca se gandeste la alta. Viata mea e un dezastru.

JURNALUL LUI

Azi, Steaua a pierdut in deplasare dar macar eu am facut sex.

ps: Am fost plecată câteva zile timp în care am avut câteva postări programate. Astăzi am revenit la mult iubitul meu calculator, prin urmare urmează câteva review-uri.

Facebooktwitterredditpinterestmail

9 Comments

 1. yoana
  Feb 7, 2011

  off..fir-ar ea de steaua sa fie..eu cand joaca steaua (chiar daca e amical cu aia de la urlatii maciuceni) pot sa bat si cuie in pereti cu picioru ca tot nu sunt bagata in seama de al meu barbat..:))) pur si simplu nu ai ce face..trebuie sa devii suportera ca sa ai viata buna cu el..macar asa stii de ce e suparat si distant :))

 2. A.M.
  Feb 7, 2011

  :))
  ps-ul l-am citit ca fiind tot din jurnalul lui si nu intelegeam care e treaba :))

 3. Anca
  Feb 7, 2011

  ce bini ca al meu nu e microbist…si nu bea bere! :))

 4. Ema
  Feb 7, 2011

  Super!
  🙂

 5. Sweet Crazy Lollipop
  Feb 7, 2011

  Well…man are so damn difficult! :))

 6. Andra T.
  Feb 7, 2011

  :)) haha, nici nu ma asteptam la altceva din partea unui barbat. funny

 7. Special Koko
  Feb 7, 2011

  =))))))))))

 8. Iulia
  Feb 8, 2011

  ce tare!! :)) [si ce ma bucur ca iubi nu se uita la fotbal] 😡

 9. adizzy
  Feb 10, 2011

  ce tipic noua fetelor ! ce dileme au ei si ce dileme avem noi! funny!

Submit a Comment