Mici probleme administrative

A

kismetul (pluginul care – chipurile – detecteaza spamul) a luat-o razna. Asta inseamna ca imi marcheaza ca spam comentarii ok pentru motive doar de el stiute. Periodic verific folderul de spam si scot comentariile care n-ar trebui sa fie acolo.

Asadar: daca nu va sunt aprobate comentariile nu inseamna ca am vreo problema cu voi ci ca cel mai probabil nu le-am vazut pentru ca au fost marcate ca spam. De asemenea, daca intrebati ceva la care aveti nevoie de un raspuns rapid, folositi formularul de contact. Intotdeauna incerc sa raspund cat mai repede posibil.

Am mai facut si cateva mici modificari. Am scos pagina de Newsletter pentru ca era cam aiurea-n tramvai si am pus widgetul de facebook si cel de feedburner in sidebar-ul din dreapta pentru a fi mai accesibile celor care doresc sa le foloseasca.

De indata ce o sa am ceva timp o sa bag si un buton de rss.

Casuta cu search-ul am mutat-o dupa blogroll (initial era dupa cea de feedburner) pentru ca se intampla des sa fie confundate asa ca le-am pus mai departe una de cealalta ca sa nu existe confuzii.

Mai vedeti necesare si alte modificari? Va deranjeaza ceva sau lipsa a ceva?

Facebooktwitterredditpinterestmail

Submit a Comment