31 day challenge

Circula challenge-ul asta prin blogosfera straina (printre manicure addicts mai precis) de ceva vreme. Eu am aflat abia recent de el si mi-a placut tare mult ideea asa ca vreau sa-l fac si eu.

Ce anume presupune? In fiecare zi sa faci manichiura corespunzatoare din lista de mai sus 🙂 Mie mi se pare cam des sa fac asta in fiecare zi asa ca pentru mine o sa fie 31 manicure challenge si voi schimba oja la cateva zile, pastrand insa ordinea.

Asadar, pentru astazi, red nails:

OPI The Thrill of Brazil + China Glaze Ring in the Red

Stiu, varfurile sunt albe si arata ca si cum oja s-ar fi tocit. E insa vina top coat-ului Seche Vite care imi face figura asta de la o vreme. Si cum altceva in afara de quick dry nu am in casa, pana imi va ajunge noul top coat ma descurc cu ce am. Baza e OPI The Thrill of Brazil (iubesc culoarea si consistenta ojei insa ma omoara la dat jos, se intinde extrem de tare si ma fac rosie pana la jumatatea degetelor) iar pe inelar am mai adaugat si un strat de China Glaze Ring in the Red.

Facebooktwitterredditpinterestmail

6 Comments

 1. Monica
  Jan 6, 2012

  eu nu am avut niciodata unghii portocalii sau galbene. sunt curioasa, dar parca nu mi le as face:)):))

  • Epurica
   Jan 6, 2012

   Oh, dar sunt atatea variatii ale acestor culori 🙂 Si in plus, nu se intampla nimic daca nu-ti place, poti sa le stergi imediat 😀

 2. madlen
  Jan 6, 2012

  tare,dar ar trebui sa mi cumpar multe oje,asa ca nu merge:P

  • Epurica
   Jan 7, 2012

   madlen, e just for fun 😛 Poti face cu ce ai sau sa improvizezi, sau doar sa faci anumite manichiuri dintre toate.Toata chestia e sa te distrezi putin 🙂

 3. Andreea A.
  Jan 7, 2012

  Eu imi fac manichiura o data pe saptamana. Cred ca daca ar trebui s-o fac zilnic, as lua-o razna direct! :))

  • Epurica
   Jan 8, 2012

   Andreea, ce misto ca rezista atat:) la mine dupa maxim 3-4 zile trebuie sa le sterg pentru ca sare orice oja:(

Submit a Comment