Comanda Paula

Vreau sa dau zilele acestea o comanda la Paula (pe site-ul EU). Oferta este cea de pe site + transportul gratis (daca ati mai comandat prin intermediul meu se mai adauga un 5% la valoarea intregii comenzi ca bonus de fidelitate :D).

Pentru contact puteti folosi fie adresa mea de mail (epurik@gmail.com) fie formularul de contact.

Facebooktwitterredditpinterestmail

15 Comments

 1. tatiana
  Feb 15, 2012

  cred ca ma mai bag si eu la o comanda 😉

 2. Monica
  Feb 16, 2012

  Buna Epurica , cand vrei sa faci comanda?

  • Epurica
   Feb 19, 2012

   Salutare, din pacate am plasat deja comanda ieri…

 3. Madutza
  Feb 16, 2012

  Ahh, m-a prins fara fonduri comanda asta! 🙁 Cam cand o anticipezi pe urmatoarea? 🙂

  • Epurica
   Feb 19, 2012

   Madutza, n-am o data fixa pentru comenzi. Oricand se gasesc doritori astfel incat sa pot plasa o comanda minima 🙂 In principiu incerc sa fac comenzi cam odata pe luna sau la doua luni. Oricum, voi anunta pe blog cand e cazul.

 4. Pat
  Feb 16, 2012

  Salut!

  Eu sunt interesata de comanda la Paula, dar vreau sa te intreb: ce interes ai sa dai din buzunarul tau 5% din valoarea comenzii cuiva care a mai comandat cu tine? Iar transportul cine il plateste daca spui ca este gratis? Eu cand am mai facut comanda comuna, am impartit transportul la numarul de persoane care comandau.

  • Epurica
   Feb 19, 2012

   Pat, eu sunt Partener Paula’s Choice si am anumite beneficii motiv pentru care imi permit sa acord reduceri si transport gratuit pe care le scad din comisionul meu.

   • Pat
    Feb 24, 2012

    Intrand pe site-ul din Europa al Paulei, am vazut conditiile programului de parteneriat, la care poate adera oricine. Am vazut ca pentru parteneri Paula’s Choice se acorda transport gratuit si 30% reducere pentru intreaga comanda.

    Data trecuta cand am facut comanda comuna cu mai multe fete, anul trecut, comanda noastra s-a ridicat la peste 800 de euro pentru aproximativ 10 persoane. Asta ar fi insemnat ca mie sa imi intre in buzunar 240 euro (30% din 800 euro) pentru ca am centarlizat niste comenzi si m-am dus pana la posta sa pun cateva colete. Nu ti se pare un profit enorm, disproportionat pentru munca infima depusa?

    • Epurica
     Feb 24, 2012

     Pat, la parteneriatul Paula’s Choice poate adera absolut oricine. Esti libera sa te inscrii:)
     Eu n-am ascuns niciodata faptul ca sunt partener, conditiile le poate citi oricine.

 5. Cristina S
  Feb 24, 2012

  Buna ziua.
  Pe mine ma intereseaza niste produse care se gasesc numai pe
  site-ul USA. Poti sa mi le aduci?

  • Epurica
   Feb 24, 2012

   Cristina, din pacate nu (daca imi zici ce anume te intereseaza poate te pot sfatui in alta directie). Transportul de pe site-ul din USA este de 50 de dolari ceea ce e foarte mult. In plus de asta se mai aplica si 24% TVA.
   In cazul in care te intereseaza crema cu benzoyl peroxide, sa stii ca cea de pe acne.org mie mi se pare mai buna. E si mai ieftina si mult mai mare. Nu mai stiu exact cat costa transportul de la ei insa ajung foarte repede comenzile si ajung la posta din cartier nu cea vamala.

 6. Dezinteresat
  Feb 24, 2012

  Pat: da care e problema ta mai exact? te-a obligat Iepurica sa comanzi? ti-a bagat Iepurica mana in buzunar? Tu faci munca patriotica pentru cineva?
  Da, m-am gandit eu ca “NU” este raspunsul tau la intrebarile de mai sus.
  Fiecare e liber sa comande de unde si cum vrea!!!

 7. testaholic
  Feb 24, 2012

  Pat…eu in locul tau as zice mersi, ca acum te-a luminat si pe tine cum sa faci “profituri enorme” si sa te imbogatesti 😉

 8. crigri
  Mar 1, 2013

  Comanda cineva de pe acne.org? As vrea sa ma lipesc la o comanda.

  • Epurica
   Mar 1, 2013

   Scrie mai degraba pe pagina de Facebook, ai sanse sa vada mai multa lume si stiu ca mai erau cativa doritori pentru o comanda 🙂

Trackbacks/Pingbacks

 1. Lorelei’s Tiara | Review-uri si pareri (i)Epuresti - [...] alta ordine de idei, astazi am inceput ziua cam prost. Am primit un comentariu de la cineva care spune…

Submit a Comment