Mic Update referitor la Giveaway

Daca e ceva ce ma enerveaza la culme e sa fiu luata de proasta.

Am specificat deja ca voi verifica inscrierile si ca fiecare persoana are dreptul la o singura inscriere. Poate n-am fost destul de clara: O SINGURA INSCRIERE PE IP (ca toti ne putem face 10 conturi de facebook).

Daca gasesc mai mult de un comentariu de pe acelasi IP (lucru pe care il verific la fiecare comentariu si pot vedea toate inscrierile de la ip-ul respectiv, indiferent de data lor) mesajul va fi scos si nicio inscriere ulterioara nu va fi acceptata. Voiam sa las o inscriere valida per ip, chiar daca erau mai multe incercari, insa daca unele dintre  voi au impresia ca e ok sa se mai inscrie de doua ori dupa ce au fost atentionate, inseamna ca au zero respect iar eu nu am de ce sa tolerez asta.

Ca idee, voi face aici o mica lista cu persoanele care au incercat sa se inscrie de mai multe ori. Daca va regasiti pe lista si considerati ca a avut loc o nedreptate, puteti sa-mi scrieti pe mail.

Persoane descalificate:

Oprea Ion/ Lautarescu Adriana/ Ungureanu Ioana/ Ungureanu Gabriela – 4 comentarii de pe acelasi ip

Lista o voi actualiza pe masura ce mai gasesc persoane care nu respecta regulile sau la care nu pot verifica link-ul de share.

Facebooktwitterredditpinterestmail

12 Comments

 1. Sihaya
  May 21, 2012

  Gand la gand…si eu am in drafts ceva de genul, scris tot azi si ghici ce, aceleasi persoane apar si la mine…te inteleg perfect, si eu m-am simtit la fel, ca sunt luata de proasta

  • Epurica
   May 21, 2012

   Pai cam asa e. Eu in general sunt destul de toleranta si mai trec cu vederea anumite lucruri. Dar in cazul asta chiar nu mi se pare ok…

 2. Maria
  May 21, 2012

  Iti dai seama ce dezamagit e acum Oprea Ion ca nu-si mai poate colora unghiile :)))))))))
  Scuze, stiu ca nu e de gluma, chiar e foarte urat din partea lor, dar nu m-am putut abtine.

 3. Ivan Janeta
  May 21, 2012

  Bravo fetelor stati cu ochi pe ei…..cred ca sufera rau Oprea Ion ca nu are oja si farduri, creme mai nou poate si balerini ii veneau de ce sa fim rele.

 4. Ral Diaconescu
  May 22, 2012

  De ce ar vrea Oprea Ion lacuri de unghii???? :)))

 5. Black
  May 22, 2012

  Ati auzit vreodata de NAT-uri? Practic sunt retele private de calculatoare, toate computerele din acea retea vor avea acceasi adresa IP catre lumea exterioara. Asa ca se prea poate sa existe mai multe inscrieri de la acelasi ip. Nu vreau sa iau apararea nimanui, dar se intampla si chestia asta. Asa ca va rog sa va ganditi de doua ori inainte sa va avantati in comentarii de genul asta.
  Multumesc.

  • Epurica
   May 22, 2012

   Antonia, stiu perfect ce este un NAT, eu acasa tot un singur ip am desi am mai multe calculatoare. Dar sa fim seriosi, daca se inscriu 5 persoane de pe acelasi ip si au conturi de facebook dubioase (gen nu au poze personale sau vreo informatie personala si doar share la concursuri) sansele sunt mult mai mari sa fie o singura persoana in spate lor.
   Ca idee, daca dintr-un birou cu x calculatoare se inscriu 3 fete de pe acelasi ip iar conturile de facebook releva clar ca sunt persoane diferite, nu am absolut nicio problema in a contoriza toate cele 3 inscrieri. Si sunt complet sigura ca daca ar fi cazul, una dintre cele 3 persoane mi-ar scrie un mail si ar clarifica situatia 🙂

  • Adelina
   May 22, 2012

   Aici clar nu e vb de o retea, sunt doar persoane anihilate dupa GA-uri. Intr-o perioada participam si eu la tot ce gaseam pe net si ma miram cum de nu castigam nimic, niciodata, ei bine, acum inteleg: eu nu sufeream de dedublare/triplare de personalitate :))

   • Raluu
    Sep 16, 2012

    ahtiate,nu anihilate ai vrut sa zici. Scuze..nu m-am putut abtine!

 6. Mariana
  Jun 8, 2012

  Scuze daca deranjez , dar ai spus castigatoarele ?:D

  • Epurica
   Jun 11, 2012

   Pai…avand in vedere ca concursul dureaza pana pe 30 iunie…ar fi putin stupid sa anunt castigatoarele inainte, nu?

   • Czako Emoke
    Jul 2, 2012

    Fara nici o intentie de a te supara, as vrea sa te intreb cand o sa afisezi castigatoarele? 🙂

Submit a Comment