5 Things I Love Today

Hello there 🙂

Când vine vorba de scris pe blog, de multe ori am nevoie de câte o sursă de inspirație. Astăzi cea care mă inspiră e Camelcutza și ale ei postări din seria “5 things I love this Friday“.

M-am gândit să inaugurez și eu o categorie de genul (sper să nu se supere pe mine), 5 Thing I Love Today (cunoscându-mă pe mine, there’s no way in hell I’m gonna do this every Friday).

Așadar, astăzi iubesc:

Paula’s Choice Lip and Body Treatment Balm – e singurul balsam care mă ajută când vine vorba de buzele crăpate. Are o consistenta onctuasa și un miros ciudățel de ricin însă nu mă deranjează deloc. Il aplic seara înainte de culcare și dimineața e încă pe buze. Il iubesc și o să-l cumpăr până mor. O cutiuță îmi ajunge cam un an și ceva de folosire zilnică.

IMG_1672

Agenda Book of Secrets de la SABON – eu nu prea am vreo utilitate pentru agende însă aceasta e atât de drăguță că o folosesc foarte des să scriu tot felul de porcărioare în ea. Cu stiloul, desigur! 🙂
IMG_1673

Lotiunea de Corp cu Mosc de la SABON – sunt disperată după miros, este destul de light ca și consistență, se absoarbe rapid (n-am răbdare să pierd 10 minute cu cremuitul) și lasă pielea foarte fină. De când o am am folosi-o aproape în fiecare seară.

IMG_1674

Daisy by Marc Jacobs – l-am primit recent (la cerere) și îmi place foarte mult. De la miros și persistență până la sticluță. Rezistă cam toată ziua, cel puțin pe pielea mea.

IMG_1670

Infinity scarf de la Meli Melo – negru cu paiete micuțe. Arată foarte bine în realitate. În plus e un aliat de nădejde împotriva frigului și a zăpezii (la noi iarna ține vreo 6 luni 🙁 ).IMG_1671

Facebooktwitterredditpinterestmail

4 Comments

 1. Katyna
  Jan 27, 2013

  Nice!
  Tot zic si eu ca o sa-mi iau o lotiune de la Sabon, dar, avand atatea de care mi-e mila sa zaca si sa nu le consum, am tot amanat. Poate mai prind vreo reducere buna de 50% , asa poate cedez. 😛
  Apropo, ramane miros puternic pe piele?

 2. Epurica
  Jan 27, 2013

  Rămâne miros însă unul discret, trebuie să apropii nasul de piele ca să îl simți.

 3. Anda Zelenca
  Jan 27, 2013

  Ce frumoasa e agenda!:X

 4. Beauty Tested
  Jan 27, 2013

  Iubesc esarfele infinity! Am si eu agenda de la Sabon, nu pot spune ca imi e utila, dar mi-a placut instantaneu datorita design-ului.

Submit a Comment