Haul: lookfantastic.com si love-makeup.co.uk

Hello there! 🙂

Voiam să scriu postarea aceasta încă de aseară. Din păcate iar sunt scoasă din uz. De vreo o lună tusesc ca un magaruș și în ciuda tratamentelor luate nu-mi trece deloc. Ba chiar de ieri s-a agravat și tușesc aproape într-una, mă dor toate cele și mă simt ca o babă așa că numai de calculator n-am avut chef.

Nu că azi m-aș simți mai bine dar dacă tot sunt la serviciu și n-am curent (bine că am baterie la laptop) m-am gândit  să vă arăt bunătățile primite ieri de la lookfantastic.com și love-makeup.co.uk (le-am pus împreună să fie mai ușor de pozat):

IMG_1701

De pe lookfantastic.com am luat setul bareMinerals (voiam neapărat să încerc fondul de ten însă tot oscilam între Light si Fairly Light așa că setul ăsta mi s-a părut o alegere potrivită pentru că le are pe amândoua), periuța de unghii (care e GE-NI-A-LĂ) si Vogetti Wonderbrush pentru tapat iar de pe love-makeup.co.uk am comandat un ruj Velvetines de la Lime Crime în nuanța Suedeberry (sunt super încântată de el, urmează un review în curând).

Luna ianuarie se pare că a fost luna cumpărăturilor pentru mine…noroc că a fost ziua mea de două ori și am avut o scuză 🙂

Vă face ceva cu ochiul dintre cele de mai sus?

Facebooktwitterredditpinterestmail

8 Comments

 1. Ana Maria
  Feb 1, 2013

  Peria de tapaaaaaaat !! 🙂

 2. elena
  Feb 2, 2013

  Cum se comporta peria de tapat? Eu am un par f indaratnic cand vine vremea de tapat si ca sa fie sare pe rana , imi sta si f bine cu parul tapat :))

 3. Elena
  Feb 2, 2013

  Multa sanatate, Ioana!

 4. Monique
  Feb 3, 2013

  Lime Crime mi se par geniale, doar ca pretul pare un pic umflat. Plus ca am auzit ca nu prea hidrateaza si in iarna chiar prefer un ruj care sa nu imi crape buzele :(.
  Sa te bucuri de ele, asteptam review-uri!

 5. ioana
  Feb 5, 2013

  care-i treaba cu perita de unghii? ce face? la ce foloseste?

  • Epurica
   Feb 5, 2013

   Cum adica ce face? 😐 Iti cureti unghiile cu ea…

Submit a Comment