Review: Too Faced 3 Way Lash Lining Tool

Azi vreau sa va povestesc despre o achizitie recenta care si-a gasit un loc special in inima (si rutina) mea.

Este un eyeliner mai ciudatel de la Too Faced, despre care ei spun ca:

Once you try a 3-way, you’ll never go conventional again. This hardworking tool features three ways to satisfy your need for thicker, lusher lashes: a lash emphasizing dot tool, tight-liner and traditional liner. P.S. It’s also got quite a talent for cat eyes.

Nu e cea mai buna inventie de la painea feliata insa e o ustensila care pe mine ma ajuta foarte mult. Nu il folosesc pe post de eyeliner traditional (va spuneam in postarea precedenta ca nu sunt in stare de asa ceva) desi poate fi folosit pentru asa ceva fara probleme daca aveti suficienta dexteritate. Il folosesc insa pentru tightlining. Daca inainte pierdeam 5 minute sa fac asta, acum imi ia maxim 1 minut.

Too Faced 3 Way Lash Lining Tool

Culoarea este un negru intens iar textura este de eyeliner lichid – aplicat pe mana se vede ca are tendinta sa fuga putin. La ochi insa nu am intampinat nicio problema.

Nu este rezistent la apa, ba chiar se curata foarte usor (si asa e greu de curatat la baza genelor, mai lipsea sa fie waterproof sa imi fac un rid nou in fiecare seara incercand sa-l dau jos). Da, si probabil curge de nu-i adevarat, nu-i asa? Ei bine, spre surprinderea mea, chiar nu! In poza de mai jos aveam cel putin 10 ore de la aplicare, o portie de lacrimat + umblat prin ploaie. Am incercat sa-l testez in conditii mai dure sa vad daca are potentialul sa-mi faca niste ochi frumosi de raton. Nu a fost cazul, a rezistat perfect fara sa se intinda.

E posibil sa nu reziste la fel de bine ca eyeliner traditional. Va jur ca m-am chinuit sa il testez si asa, insa nu mi-a iesit nici macar pe aproape de decent asa ca (dupa ce l-am sters si refacut de vreo 2 ori) am lasat-o balta.

Aveti nevoie de el?

Daca aveti dexteritate la trasat eyelinerul si va descurcati cu tus de orice fel…in mod sigur nu.

p374934-av-02-Lhero

Insa din punctul meu de vedere, daca vreti sa il folositi pentru a da “volum” genelor (il folositi punctat intre gene si creeaza impresia de fire mai multe) sau pentru tightlining, este o alegere excelenta si merita fiecare banut.

Sursa imagine.

Il puteti cumpara de pe lookfantastic.com  sau escentual.com la pretul de 18 lire (pe escentual.com e mai ieftin transportul).

Recunosc ca eu sunt destul de cuminte atunci cand vine vorba de eyeliner. Puteti insa vedea si alte look-uri aici.

Facebooktwitterredditpinterestmail

Submit a Comment