New Arrivals: Yankee Candle

Z

ilele trecute mi s-a facut dor de niste lumanari noi, asa ca am “rasfoit” putin site-ul celor de la Yankee Candle in cautarea unor oferte. Imi place sa testez arome noi dar, in acelasi timp, am cateva care imi plac si pe care le-as tot cumpara.

Yankee Candle Clean Cotton, Water Garden, Willow Breeze

La sectiunea reduceri am gasit 3 dintre aromele mele preferate reduse cu 50%, asa ca le-am pus repede in cos: Clean Cotton, Water Garden si Willow Breeze. Imi plac mult paharele cu marginile drepte pentru ca le pot curata usor dupa ce termin lumanarea si le pot refolosi.

La Pick & Mix oferta e de 5 for 3 (adica cumperi 5 si platesti 3) pentru votives. Eu am ales Island Spa, Season of Peace, Honey Blossom, Midnight Jasmine si Early Sunrise. Midnight Jasmine o stiam si imi place mult. Restul le-am luat sa le testez. Island Spa se pare ca am mai avut si am uitat, are un miros pe care il detest (a pastile de tantari zic eu), insa celelalte miros divin.

Yankee Candle Votives

Tot la Pick & Mix suporturile pentru votives au 40% reducere. Eu am ales doua: Warm Glow Amber si Warm Glow Orange. Ambele sunt superbe, din sticla sablata si cu un usor efect 3D.

Yankee Candle Warm Glow Amber & Warm Glow Orange Votive Holders

Pe langa cele de mai sus am mai luat si un spray de camera Clean Cotton. E mic, insa e nevoie doar de 1-2 apasari pentru a parfuma o camera intreaga. Imi place ca elimina foarte bine mirosurile neplacute si e foarte fresh.

Per total sunt foarte multumita, cred ca imi vor ajunge pentru o perioada destul de lunga.

Daca va tenteaza niste lumanarele parfumate, aruncati un ochi la sectiunea de reduceri a celor de la Yankee Candle 🙂

Facebooktwitterredditpinterestmail

8 Comments

 1. Alina Stan
  Mar 15, 2014

  Thanks for sharing ! :*

 2. Camelia Neaga
  Mar 15, 2014

  Ce-mi faci tu mie :))

 3. Diana Borca
  Mar 15, 2014

  Mie-mi plac mult tartele. Lumanarile parca nu miros decat daca-ti bagi nasul in ele. Iar Clean cotton e chiar minunat! <3

  • Epurica
   Mar 15, 2014

   Depinde de lumanare. Eu am avut la borcan Cherry Blossom si mi se pare ca miroase la fel de tare ca tartele. Insa borcanul cu Water Garden parca nu e asa parfumat ca votive-ul. Bine, ce-i drept nici nu i-am dat foc inca.

 4. Irina Hanu
  Mar 15, 2014

  Clean cotton e preferata mea! Prefer tartele, am avut si un borcanas dar parca nu era la fel de puternic.

  • Epurica
   Mar 15, 2014

   Citisem pe undeva ca ar fi cel mai apreciat de la Yankee 🙂 Si eu folosesc tartele insa mai rar, mie mi se par prea puternice.

Submit a Comment