I feel like myself again!

Ma tot gandesc de unde sa incep povestea si daca sa va spun mai multe detalii despre operatia prin care am trecut si despre recuperare.

Am decis ca sunt totusi prea multe detalii neinteresante, dar, daca cineva dintre voi trece prin asa ceva si are nevoie de mai multe informatii, le pot oferi cu mare drag.

In ultimele doua saptamani n-am facut mare lucru, ceea ce m-a facut sa imi dau seama ca, daca nu am un program si ceva pe “To do list”, timpul trece extrem de greu iar eu simt ca o iau razna. N-am prea stat in pat (mai ales ca nici nu prea e indicat) dar nici nu am facut mare lucru. In primul rand pentru ca oboseam foarte repede iar in al doilea rand pentru ca nici n-aveam chef de nimic. Ca bonus, husband a facut varsat de vant, asa ca si el era cam scos din uz. Noroc cu ai mei ca ne-au tot adus mancare 🙂

De luni m-am intors la birou, dar cam la jumatate de norma. Imi era greu sa ma aplec si ma can jenau pantalonii (iar de rochite nu prea era vreme). Abia ieri am reusit sa stau o zi intreaga cu pantalonii incheiati 🙂 Deja pot spune ca mi-am revenit in proportie de 90%. De saptamana urmatoare vreu sa reiau si mersul la sala, chiar daca la capacitate redusa.

In alta ordine de idei, in ultima luna am terminat si cu amenajarea unei marti parti din gradina. Arata absolut minunat! Acum ca a rasarit si gazonul e o placere sa stau afara.  Sper sa fac cateva poze dupa prima tundere sa va incant si pe voi 🙂

Pana atunci va arat primul trandafir care si-a facut aparitia:

Rose

Facebooktwitterredditpinterestmail

2 Comments

  1. Valentin
    Jul 13, 2015

    Si mie-mi place sa-mi aranjez lucrurile intr-o anumita ordine, acel “To do list”. Nu vad rostul in a te grabi sau a face ceva dupa cum iti vine pe moment. Ma rog, asta obisnuiam si eu sa fac pana mi-am dat seama ca apar destul de multe greseli.

  2. Andrei
    Sep 2, 2015

    Și eu am o grădină cu mulți trandafiri și alte flori.

Submit a Comment